Spinner
×
logo
Hjem Menu Øl Events frivillig Tag et kig! Om os Kontakt
Sangkor

En non-profit café i Aarhus C

Fairbar er KFUM og KFUK's nonprofit café, drevet af frivillige. Siden fairbars etablering i 2008 har baren været et samlingssted for kreative sjæle, og samtidigt rummet Aarhus' fedeste frivilligtjans.
fairbar har hjulpet frivillige til at udfordre og udvikle sig selv, samtidig med at deres indsats er til stor gavn for humanitære støtteprojekter.

People turning heads

fairbar og dig

Hos fairbar tilbyder vi et bredt udvalg af specialøl, drikkevarer og lette måltider. Fairtrade, økologi og bæredygtighed er nøgleord på fairbar. Foruden et stort udvalg af lækre specialøl, er du med til at støtte et godt formål. Hver gang du bestiller en kop kaffe, te, øl og andet, kan du med god samvittighed læne dig tilbage. For ved at støtte fairbar støtter du også vores projekt, Y-Glocal. Dette kan du læse mere om under fanen Støtteprojekt.

Person der downloader

Vores vision

I samarbejde med parnerne YMCA i Sydafrika og TMCA i Cameroun er vi i fællesskab kommet frem til denne vision for vores arbejde i de tre lande.

"To empower youth and children in order to take action as resposible global citizens through an increasing ilfuence of YMCA in civil society"