Spinner
×
logo
Hjem Menu Øl Events frivillig Tag et kig! Om os Kontakt

Se vores events her


Med over 200 gratis events om året er vi et af de største og mest diverse kultursteder i Aarhus. Vi afholder alt fra film-, sang- og debataftener til quiz og standup.

Se i vores Event kalder til højre eller på Facebook.

Læs mere

Snow

Om os

Fairbar er KFUM og KFUK’s non-profit café, der bliver drevet af over 100 frivillige og tilbyder Aarhusianerne over 200 gratis events om året fra koncerter og stand-up til film- og debataftener. Det gør os til ét af de største og mest diverse kultursteder i Aarhus med plads til alle.

Læs mere

Galleri

En af de vigtigste ting hos Fairbar er den stemning og atmosfære som vi tilbyder. Man kan prøve at beskrive det med mange ord som hyggeligt, rart og dejligt. Men intet beskriver det som billeder. Tag et kig på vores galleri og få et indblik i vores stemning. Vi glæder os til at se dig.

Se mere
Mountains

Bliv frivillig

Har du fingeren på pulsen? Kan du skabe den gode stemning, og vægter du det sociale højt? Som frivillig bartender på fairbar kommer du til at indgå i et fællesskab, hvor det skal være attraktivt og sjovt at være frivillig. in primære rolle bliver at have det for fedt, og stå for caféens daglige drift.

Læs mere

Her kan du møde nogle af vores frivillige hos Fairbar.

Snow

Anja Bodense

"Jeg elsker at være frivillig på fairbar, fordi det er et godt sted at møde super venlige og fantastiske mennesker."

Læs mere
Forest

Frederikke Birn

"Perfekt sted at slappe af med en god kop kaff' eller en hyggeøl med vennerne. Dejligt miljø at være del af som bartender."

Læs mere
Mountains

Sigrud Munk Rasmussen

"Det er fedt, at man samtidig med at gøre noget i en god sags tjeneste, kan lære en masse nye og rare mennesker at kende.

Læs mere