Spinner
×
logo
Hjem Menu Øl Events frivillig Tag et kig! Om os Kontakt
frivillig

Bliv frivillig med god samvittighed


Har du fingeren på pulsen? Kan du skabe den gode stemning, og vægter du det sociale højt? Som frivillig bartender på fairbar kommer du til at indgå i et fællesskab, hvor det skal være attraktivt og sjovt at være frivillig. Din primære rolle bliver at have det for fedt, og stå for caféens daglige drift. Du vælger samtidigt selv om du vil investere din tid i sociale arrangementer.Bliv frivillig med god samvittighed


Et stort socialt netværk med over 100 frivillige. Erfaring med cafédrift, baristaarbejde og specialøl. Mulighed for at støtte et humanitært projekt

People turning heads

Der forventes blot


At du kan afsætte tid til 3 vagter om måneden á 5 timer. At du er indstillet på at være en del af bartenderteamet i minimum 6 måneder. At du som person er hjælpsom, ansvarlig og engageret.


Her kan du møde nogle af vores frivillige hos Fairbar.

Snow

Anja Bodense

"Jeg elsker at være frivillig på fairbar, fordi det er et godt sted at møde super venlige og fantastiske mennesker. Der er altid sjovt at være her. Fairbar er et varmt sted at være, og jeg blev taget godt imod som ny. Som frivillig på fairbar er man aldrig alene."

Forest

Frederikke Birn

"Perfekt sted at slappe af med en god kop kaff' eller en hyggeøl med vennerne. Dejligt miljø at være del af som bartender. Arbejdet som frivillig har givet mig muligheden for at møde en flok super søde mennesker, arbejdserfaring, samt en masse positiv energi og en mulighed for at komme lidt væk fra hverdagen."

Mountains

Sigrud Munk Rasmussen

"Det er fedt, at man samtidig med at gøre noget i en god sags tjeneste, kan lære en masse nye og rare mennesker at kende. Det er altid hyggeligt at komme herned, om man så er på vagt eller ej. Jeg har valgt at blive frivillig fordi på fairbar fordi det er skønt, at være en del af noget større."

Ansøg om at blive frivillig!